Jobba med oss

Kontakt

Telefon: 070-217 12 78
E-post: info@westerasbrand.s

Adress

Besöksadress: August Palms Väg 6,
724 64 Västerås
Telefon: 070 217 12 78
E-post: info@westerasbrand.se

Vägbeskrivning

Kontoret är beläget ett stenkast bort från Mälardalens Brand- och Räddningsförbund (Brandstationen).
Precis bredvid Vallbymotet avfarten från E18.Området heter Trumslagarbacken.

Kontaktuppgifter

Bengt Myrin: 070-217 12 78
VD, Brandskyddsledare, CFPA 100
bengt.myrin@westerasbrand.se

Peter Sharpe: 076-903 12 78 Brandskyddsledare, CFPA 181&489
Projektledare/Arbetsledare
peter.sharpe@westerasbrand.se

Linus Zetterman: 072-251 12 78
Projektledare/Montör
linus.zetterman@westerasbrand.se

Annsofi Johansson: 072-291 12 78
Brandskyddstekniker/Montör
annsofi.johansson@westerasbrand.se

Melina Bengtsson: 079-073 12 78
Brandskyddstekniker/Montör
melina.bengtsson@westerasbrand.se

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och bidra till ett bättre brandskydd i samhället? Vi på Westerås Brand söker nu en person som kan jobba deltid hos oss som brandskyddsmontör.

Westerås Brand har sedan 1997 arbetat med det passiva brandskyddet hos byggentreprenörer, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Vi håller hög kvalitet på det vi gör och du kommer att vara en del av en arbetsgrupp med djup kunskap och höga ambitioner. Vårt arbete består till största delen av att se till att genomföringar i brandcellgränser upprätthåller de krav som finns på skydd mot värmestrålning och brandgasspridning. Även kontroller av släckutrustning, upprättande av utrymningsvägar och brandskyddsmlning av stål förekommer.

Arbetsbeskrivning

I rollen som brandskyddsmontör så kommer du att identifiera brister i brandcellsgräns, montera rätt brandskyddsprodukt och dokumentera ditt arbete i våra kunders fastigheter. Det innebär fogning, målning och att arbeta med handverktyg. Arbetsplatserna är varierande i både utformning och krav. Din arbetsplats kan ena stunden vara ett trångt schakt i en källare för att nästa stund vara belägen högt upp i en bomlift. Det innebär att du alltid behöver vara medveten om risker och tänka på säkerheten på din arbetsplats. Som brandskyddsmontör kommer du att ha kontakt med våra kunder så det är därför viktigt att du har ett trevligt bemötande och ett gott kundfokus.

Kvalifikationer/din profil

 

Arbetet kräver ofta ett lösningsorienterat sinne och kreativt tänkande. Du kommer att både arbeta i grupp, men även självständigt. Arbetsplatserna är många är varierande i både utformning och krav, så det gäller att kunna vara flexibel och snabbt anpassa sig till de förutsättningar som finns.

Övrigt

B-körkort är ett krav.

Erfarenhet och kunskap inom bygg, måleri, fogning och liknande är meriterande. Det är också en fördel att inneha utbildningsbevis för mobil arbetsplattform, vara ESA-utbildad och fullgjord SSG-utbildning men inte något krav.

Kontakt

Linus Zetterman

linus.zetterman@westerasbrand.se

0722 – 51 12 78