Passivt brandskydd för byggentreprenörer i Västerås

Föregående bild
Nästa bild

Under byggnation av byggnader är det av största vikt att säkerställa att ett korrekt och fullständigt brandskydd tillförs. Därför finns Westerås Brand AB tillgänglig för dig som byggentreprenör för ett förstklassigt brandsystem som följer alla riktlinjer och regler. Vi erbjuder våra tjänster till byggföretag i Västerås och Mälardalen och har bred kunskap inom området. Med mer än 20 års dokumenterad erfarenhet vet vi vad som krävs för ett hållbart resultat med toppkvalitet inom allt från brand- och miljötätning, brandskyddsmålning, brandisolering, samt fogning av fönster, dörrar och fasad. Vid nyinstallation av brandskydd ser vi till att gå efter installationsanvisningar och befintliga handlingar med djup noggrannhet för korrekt applicering och montering. För att möta de höga krav som finns på kvalitet och funktion av brandredskap håller vi oss ständigt uppdaterade och tillhandahåller och monterar alltid de senaste produkterna på marknaden. Våra brandskyddsprodukter är även typgodkända samt dokumenterat testade med europeiskt godkännande (ETA). Läs mer om våra tjänster för dig inom byggbranschen nedan.

Brandtätning & miljötätning i nya byggnader för effektivt brandskydd

När en ny byggnad ska konstrueras är det viktigt att alla komponenter genomförs på rätt sätt redan från början för att undvika komplikationer eller att arbetet måste göras om. Hos Westerås Brand vet vi vad som krävs för ett korrekt brandtätningssystem av toppklass och hur brandceller ska konstrueras för en felfri funktion. Vi ser till att brandtätningar är regelrätta så rökspridning och brandspridning minimeras och ett kraftigt brandmotstånd upprätthålls. Vi hjälper även din byggfirma med miljötätning för isolering av radon, ljud, lukt, fukt, kyla, damm med mera för en optimal byggnad. Läs mer om tjänsten här och tveka inte att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Brandisolering & brandskyddsmålning för minskad brand- & rökspridning

Är du byggentreprenör och ska låta uppföra en ny byggnad? Se då till att brandisolering genomförs av ett företag med hög kompetens inom området för bäst resultat. Våra experter hos Westerås Brand utför brandskyddsmålning och brandisolering med kvalitetssäkra verktyg och material i utrymmen som kan framkalla brand. Detta inkluderar väggar, golv och tak där allt från brandskyddsfärg, sprutad mineralull, gipsskivor, och stenulls- eller kalciumsilikatskiva tillförs för optimalt skydd. Vi tillhandahåller de bästa systemen för bärande brandisolering som säkerställer att bland annat korrekt mängd appliceras. Med vår långa erfarenhet kan ditt byggföretag vara säker på att vi ser till så brandisoleringen i nya byggnader blir gjort på rätt sätt. Kontakta oss här redan idag för en kostnadsfri offert eller klicka här för att läsa mer om tjänsten.

Dörr, fönster & fasadfogning för byggföretag - Mindre fukt i byggnad

Fogning av dörrar, fönster och fasad ser till så fukt inte sprider sig genom väggar och andra delar av anläggningen. Hos Westerås Brand har vi erfarenhet av att foga både insidan och utsidan av byggnaden och kan tillhandahålla både synlig och dold fog. Med hjälp av vår kompetens och precision genomför vi fönsterfogning, dörrfogning och fasadfogning på byggnaden med högklassigt resultat. Vår kunniga personal hjälper även till med fogtätning och ljudtätning för att upprätthålla ljudkrav om det behövs. Låt oss hjälpa dig som byggentreprenör med fogning genom att kontakta oss för en kostnadsfri offert här. Vill du läsa mer om fogning?

Certifierat företag för brandskydd i nya byggnader - Anlita experter

Med en mängd nöjda kunder inom byggbranschen kan du som byggentreprenör vara säker på att Westerås Brand installerar brandskydd av toppklass. Några av våra referenser är bland annat NCC, Peab, Collen, Nordikon, Byggessen, Byggkompaniet, Totalbyggen med flera. I mer än ett decennium har vårt företag arbetat med att hjälpa byggföretag med passivt brandskydd av högsta kvalité och vi garanterar att brandskyddsarbetet utförs korrekt och effektivt. Som medlemmar i Svenska Fogbranschens Riksförbund och Brandskyddsföreningen, samt med vår långa erfarenhet har våra anställda kompetensen som krävs för en mer säker byggnad vid brand. Westerås Brand AB är även anslutna till Byggnads samt innehar CFPA Europe Certifiering. Med vår kunskap hjälper vi din byggfirma med brandskydd för mer brandsäkra byggkonstruktioner. Kontakta oss redan idag för en gratis offert här.