Passivt brandskydd fastighetsägare i Mälardalen

Föregående bild
Nästa bild

Är du fastighetsförvaltare och ska renovera byggnader? Då bör du även se över brandskyddet i dina fastigheter. Ett korrekt och säkert brandskydd kan vara en fråga om liv och död och brandskyddet bör ständigt uppdateras och underhållas för att tillföra maximal funktion. Genom att välja Westerås Brand till ditt arbete med passivt brandskydd ser du till att du får ett förstklassigt resultat. Med brett kunnande och mer än 20 års arbete inom branschen har vi hjälpt både svenska och utländska fastighetsförvaltare med allt ifrån brandtätnig, miljötätning, brandskyddsmålning och brandisolering, samt dörr-, fönster- och fasadfogning. Vi har dokumenterad erfarenhet av att utföra både nyinstallation och reparation av befintligt brandskydd och erbjuder våra tjänster i framförallt Västerås och Mälardalen. Befintliga handlingar och installationsanvisningar följs med noggrann precision för ett korrekt skydd och vi tillhandahåller och monterar alltid de senaste brandredskapen för att uppfylla dagens höga krav på kvalitet och funktion. Produkterna är dessutom dokumenterat testade med europeiskt godkännande (ETA) samt typgodkända för ändamålet. Läs mer om våra tjänster för fastighetsägare nedan.

Minska rök- & brandspridning i fastigheter med brand- & miljötätning

Brandtätning genomförs för minskad brand- och rökspridning. Westerås Brand har gedigen och bred kunskap och vet vad som krävs för att de brandceller som finns i byggnaden ska erhålla maximal kapacitet och minimera skador på både material och människor vid eventuell brand. Vi hjälper fastighetsägare med installation eller uppdatering av befintligt brandtätningssystem för att upprätthålla ett kraftigt brandmotstånd. Vi erbjuder även miljötätning för att isolera radon, fukt, ljud, damm, kyla, fukt med mera i fastigheten. Experterna på Westerås Brand arbetar snabbt och kostnadseffektivt utan att kompromissa med kvalitet och resultat. Läs mer om vår tjänst här och tveka inte att kontakta oss redan idag för en gratis offert.

Brandisolering & brandskyddsmålning för fastighetsförvaltare

Westerås Brand hjälper dig med brandisolering och brandskyddsmålning av bästa slag. Utrymmen som kan framkalla brand – exempelvis golv, väggar och tak – kräver underhåll och uppdatering för att inte tappa sin funktion. Vi tillhandahåller de allra bästa verktygen och materialen för bärande brandisolering och säkerställer att rätt material och korrekt mängd appliceras. Allt ifrån brandskyddsfärg, gipsskivor, sprutad mineralull och stenulls- eller kalciumsilikatskiva beräknas och tillförs med största noggrannhet. Med vår kompetens och erfarenhet vet vi vad som krävs för en optimal brandisolering i fastigheter och flerbostadshus. Klicka här för att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller läs mer om tjänsten här.

Fogning av fönster & dörr, samt fasadfogning på fastighet

Fönsterfogning, fasadfogning och fogning av dörrar på fastighet är väsentligt för att fukt inte ska spridas genom väggar. Hos Westerås Brand har vi omfattande kunskap av fogning på både insidan och utsidan av byggnaden där fogen kan vara antingen synlig eller dold. Med vår expertis ser vi till att arbetet utförs med stor precision och om fogningen har ett estetiskt syfte integreras det snyggt med den befintliga fasaden. Behöver du även ljudtätning för upprätthållande av ljudkrav eller fogtätning hjälper vi mer än gärna till med detta. Här kan du läsa mer om tjänsten eller klicka här för att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Westerås Brand - Dina experter inom passivt brandskydd i fastigheter

I mer än ett decennium har Westerås Brand arbetat med att hjälpa fastighetsförvaltare med brandskydd med toppklassigt resultat. Med referenser från en mängd nöjda kunder, däribland Riksbyggen och Regionfastigheter, kan du vara trygg med att vi säkerställer att brandskyddsarbetet utförs effektivt och korrekt. Vårt företag är medlem i både Svenska fogbranschens Riksförbund och Brandskyddsföreningen och har kompetensen som krävs för en mer säker fastighet vid brand. Vi innehar även CFPA Europe Certifiering och är anslutna till Byggnads. Westerås Brand AB hjälper dig som fastighetsägare med brandskydd för brandsäkra byggnader. Kontakta oss för en gratis offert.