Om oss

Westerås Brand AB

Westerås Brand AB har i mer än 20 år arbetat med att hjälpa både utländska och svenska byggentreprenörer, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar med passivt brandskydd. Vi har dokumenterad erfarenhet och ett brett kunnande av brandtätning, miljötätning, brandisolering, brandskyddsmålning av stål och fogningsentreprenader inom passivt brandskydd. Vi tillhandahåller även brandredskap.

Westerås Brand AB arbetar kontinuerligt med att bevaka marknaden efter nya produkter och ändringar i de befintliga produktutbudet som vi erbjuder, för att hitta brandskyddsprodukter och lösningar som uppfyller dagens högt ställda krav på passivt brandskydd och skapar trygghet vid en brandpåverkan. De produkter som Westerås Brand AB, hanterar och installerar är dokumenterat testade och typgodkända samt har ett europeiskt godkännande (ETA) för ändamålet.

Vid nyinstallation eller reparation av befintligt brandskydd, följs befintliga handlingar och installationsanvisningar för att säkerställa att rök/brand- och värme inte sprids till närliggande brandcell under den föreskrivna brandmotståndstiden.

Vi är medlemmar i Brandskyddsföreningen
Anslutna till Byggnads
Medlemmar i Svenska fogbranschens Riksförbund

Westerås Brand AB innehar CFPA Europe Certifiering

Bengt Myrin VD

Peter Sharpe Projektledare/Arbetsledare

Är du intresserad? Kontakta oss redan idag!

Vi som jobbar på westerås brand ab

Vi har lösningen

Vi är experter på brandskydd. Kontakta någon utav oss så hjälper vi dig

Bengt Myrin

VD/CFPA 100

Peter Sharpe

Arbetsledare/Projektledare/CFPA 181&489

Linus Zetterman

Projektledare/Ledande Montör